Kreativ og kvalitetsbevidst pladebearbejdning

Hos CNC Fabrikken har vi gennem en lang årrække opbygget solid erfaring med alle typer CNC træfræsning og pladebearbejdning. Det betyder, at vi har prøvet de fleste typer opgaver – og derfor kan vi med sikkerhed løse lige den opgave, du har brug for hjælp til.

Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet og et godt design. Med den nyeste og mest avancerede teknologi leverer vi altid knivskarpe produkter, så du kan være sikker på at få det bedste resultat. Fræseren styres nemlig gennem en computer, og det garanterer millimeterpræcise slutprodukter.

Vi har dig i fokus

CNC Fabrikken er din specialist i pladebearbejdning og CNC træfræsning. Vores arbejde er et samspil mellem service, tryghed og kvalitet. Vi udfører hver enkelt opgave med den dybeste koncentration og præcision – og vi gennemtjekker alle detaljer, så vi kan garantere dig en tårnhøj kvalitet. Du skal være tryg ved, at din CNC træfræsning opgave bliver løst til perfektion.

Hos os er der ingen begrænsninger. Det vil sige, at du kan få hjælp til alle former for CNC fræsning, ligesom vi også kan løfte andre specialopgaver. Vi har ingen krav til minimum stykantal, og uanset hvor du kommer fra i landet, leverer vi dine fræsning-opgaver lige til døren. Det skal nemlig være let at samarbejde med os.

Personlig vejledning

For os er det helt afgørende, at vi giver dig pladebearbejdning og CNC træfræsning i absolut højeste kvalitet, så du er tilfreds. Derfor er det vigtigt at finde frem til dine ønsker og behov – og det gør vi gennem en grundig snak med dig, så vi får de bedste forudsætninger for at skabe et succesfuldt resultat nøje tilpasset dig.

Vi bidrager gerne med vores faglige indspark og professionelle rådgivning. I fællesskab får vi klarlagt dine ønsker, så vi kan levere den bedste fræsning-løsning for dig.

Bandlogo til blackmetalbandet Solbrud

Opslået af HK Design & Produktion på 2. juni 2017

© Copyright - Cnc fabrikken