CNC-fræsning & Pladebearbejdning

Velkommen til CNC Fabrikken, din specialist i pladebearbejdning. Vi kan være dig behjælpelig med mange forskellige former for CNC fræsning. Vi har igennem mange år oparbejdet en stor erfaring inden for faget. Vi står altid klar med kompetent rådgivning, skulle du have brug for det. Har du brug for en specialopgave der har noget med en CNC fræser at gøre, så kontakt os, da vi med stor sandsynlighed kan komme med et løsningsforslag til opgaven.

Skulle du også stå med en opgave, som ikke har med træbearbejdning at gøre, så kontakt os, da vi også har erfaring med at bearbejde- og ud fræse emner i andet materiale, som f.eks. plast.

Med CNC Fabrikken får du garanteret kvalitet med god service

Hos CNC Fabrikken kombinerer vi det gode danske håndværk med en præcis CNC træ fræser. Resultatet udmønter sig i at være pænt, robust og ensartet hver gang. Vi er dig gerne behjælpelig med sparring og gode råd under din proces.

CNC Fabrikken tilbyder

Vi leverer til hele Danmark. Vi går altid i tæt dialog med vores kunder, sådan at vi kan sikre, at produktet bliver lige præcis det, som kunden ønskede og forventede.

Vi bearbejder og fremstiller mange forskellige former for arbejde på vores CNC fræser. Fleksibiliteten i maskinen gør, at vi uden problemer kan håndtere kunder inden for kunstens verden. Vi er ikke ukendt med, at leverer produkter, som er bestilt af mennesker inden for kunstens- og arkitekturens verden.

CNC Fabrikken har klare fordele

Når du bestiller fra andre værksteder så er der for det meste en form for minimums kvantitet i forhold til en bestilling. Derudover foreligger der oftest også restriktioner på det geografiske aspekt. Det betyder at hvis du er bosat i Jylland, så kan det hænde, at du ikke har mulighed for, at få det leveret.

Dette er ikke tilfældet, når du vælger at benytte CNC Fabrikken. Intet er vigtigere end god service. Derfor har vi valgt at vi ikke skal bestemme, hvor mange produkter du skal bestille ad gangen. Vi sørger samtidig for, at du kan få det leveret i hele Danmark.