CNC-fræsning & Pladebearbejdning

Kære kunde – velkommen til CNC Fabrikken, din specialist i pladebearbejdning. Vi kan være dig behjælpelig med mange forskellige former for CNC fræsning. Vi har igennem mange år oparbejdet en stor erfaring inden for faget, hvorfor vi kan være dig behjælpelig med opgaver inden for de fleste CNC træ fræsning opgaver. Vi står altid klar med kompetent rådgivning, skulle du have brug for det. Har du brug for en specialopgave der har noget med en CNC fræser at gøre, så tøv da ikke med at kontakte os, da vi med stor sandsynlighed kan komme med et løsningsforslag til opgaven.

Skulle du også stå med en opgave, som ikke har med træbearbejdning at gøre, så har du stadig mulighed for at kontakte os, da vi også har erfaring med at bearbejde- og ud fræse emner i andet materiale, som f.eks. plast.

Med CNC Fabrikken får du garanteret kvalitet med god service

Vi vægter god kundeservice højt, og sætter derfor en dyd i, at vores kunder er ovenude tilfredse med det leverede produkt. Hos CNC Fabrikken kombinerer vi det gode danske håndværk med en præcis CNC træ fræser. Resultatet udmønter sig i at være pænt, robust og ensartet hver gang. Vi er dig gerne behjælpelig med sparring og gode råd under din proces, sådan at du får det optimale ud af det.

CNC Fabrikken tilbyder

Foruden en exceptionelt service og professionel rådgivning, så tilbyder CNC Fabrikken dig muligheden for, at du kan få lavet det, som dit hjerte begærer inden for CNC træ fræsning og pladebearbejdning. Vores maskine er styret gennem en computer hvilket sørger for, at du altid får fuldstændig ensartet produkter ud, når maskinen har været i gang med træet. Computeren og maskinen bindes sammen gennem en CAD-CAM programmering, hvilket er en proces som giver computeren input i form af tal, eller via ISO programmering, som foregår ved direkte indtastning af koordinater i programmet. Herefter fræser CNC maskinen træet, og sikrer at alt bliver fræset med millimeter præcision. Vores fræser er ideel for dig, som ønsker 2-dimensionelle træbearbejdningsløsninger. Vores CNC fræser træ efter dit ønske – hurtigt og effektivt.

Vores produkter tilbydes til hele Danmark, så om du kommer fra Jylland, Sjælland eller Fyn er lige meget, vi tager gerne imod opgaverne. Vi går altid i tæt dialog med vores kunder, sådan at vi kan sikre, at produktet bliver lige præcis det, som kunden ønskede og forventede.

Vi bearbejder og fremstiller mange forskellige former for arbejde på vores CNC fræser. Fleksibiliteten i maskinen gør, at vi sagtens kan håndtere kunder inden for kunstens verden. Vi er på ingen måde ukendte med, at leverer produkter, som er bestilt af mennesker inden for kunstens- og arkitekturens verden.

CNC Fabrikken har klare fordele

Når du, som kunde, overvejer om du skal bruge CNC Fabrikken som din primære træbearbejder, så vil vi gerne have, at du har nogle ting med i dine overvejelser. Det er nemlig sådan, at hvis du skal have produkter lavet på en CNC fræser, så er der for det meste en form for minimums kvantitet i forhold til en bestilling. Derudover foreligger der oftest også restriktioner på det geografiske aspekt. Det betyder at hvis du er bosat i Jylland, så kan det hænde, at du ikke har mulighed for, at få det leveret.

Dette er IKKE tilfældet, når du vælger at benytte CNC Fabrikken. Intet er vigtigere end god service, og vi ved, at det er dét, som sikrer at du kommer igen næste gang. Derfor har vi valgt at sige, at vi ikke skal bestemme, hvor mange produkter du skal bestille ad gangen. Dette er en individuel sag, og skal selvfølgelig ikke betyde, at bare fordi du ikke skal bruge særlig mange, at du ikke kan få lov til at handle med os. Vi sørger samtidig for, at du kan få det leveret i HELE Danmark.

CNC Fabrikken er kvalitet, præcision og god service i en pakke.

Bandlogo til blackmetalbandet Solbrud

Opslået af HK Design & Produktion på 2. juni 2017
© Copyright - Cnc fabrikken